Nieuwe cv-ketel in Tilburg

Zoekt u een nieuwe cv-ketel en woont u in de omgeving van Tilburg? Met Van der Lee Centrale Verwarming kiest u niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor een partner uit de buurt (Esbeek). Dat geeft een prettig gevoel! We denken met u mee, plaatsen uw nieuwe cv-ketel in én buiten Tilburg, onderhouden deze en zijn snel ter plaatse bij een storing. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Aanpak nieuwe cv-ketel

Van der Lee Centrale Verwarming is expert op het gebied van bestaande en nieuwe cv-ketels in Tilburg en omgeving. Ons bedrijf is vakkundig en levert altijd een oplossing op maat. We komen op bezoek in uw woning om hier de huidige cv-installatie, schoorsteen en het leidingwerk te bekijken. Aan de hand van uw voorkeuren en wensen en onze kennis en ervaring denken we met u mee en geven we u een advies voor een nieuwe cv-ketel.

Wanneer een nieuwe cv-ketel?

Wellicht twijfelt u wanneer uw woning in Tilburg toe is aan een nieuwe cv-ketel. Vanzelfsprekend wilt u een nieuwe ketel wanneer uw huidige cv-ketel defect is. Ook wanneer de ketel vaak storingen heeft kan het vervangen hiervan een goede optie zijn. Een cv-ketel gaat gemiddeld twaalf tot vijftien jaar mee. Het kan echter verstandig zijn om al eerder te denken aan een nieuwe cv-ketel. Met een nieuwe cv-ketel kiest u voor een energiezuinige oplossing. Ketels worden steeds zuiniger en hebben een hoger rendement. Ze zijn daardoor goed voor het milieu en zorgen ervoor dat u geld bespaart op uw energierekening. Ook kan een energiezuinige cv-ketel de waarde van uw woning verhogen.

Nieuwe cv-ketel door partij uit Tilburg

Waarom zou u ervoor kiezen om uw nieuwe cv-ketel te laten plaatsen door een partij uit Tilburg? Een lokale partij kan u verschillende voordelen bieden. Van der Lee Centrale Verwarming is letterlijk dichtbij en in geval van nood 24 uur per dag bereikbaar. Ook onderhoud aan uw nieuwe cv-ketel kunnen we flexibel en gemakkelijk uitvoeren omdat ons bedrijf in de buurt gevestigd is. Tenslotte is ons bedrijf op de hoogte van de eigenschappen van uw woning.

Meer informatie over een nieuwe cv-ketel

Heeft u interesse in een nieuwe cv-ketel of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. We komen graag bij u langs voor een advies op maat.

Informatie of offerte aanvragen

Naam*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*

Telefoonnummer

Uw bericht*