Nieuwe cv-ketel in Berkel-Enschot

Een nieuwe cv-ketel kopen doet u niet zomaar. Woont u in Berkel-Enschot en bent u op zoek naar een nieuwe cv-ketel? Dan bent u bij Van der Lee Centrale Verwarming aan het juiste adres. Ons bedrijf denkt met u mee, geeft advies, plaatst en onderhoudt uw cv-ketel in Berkel-Enschot. Met Van der Lee Centrale Verwarming kiest u voor kwaliteit én voor een partner uit de buurt (Esbeek). Dat geeft een goed gevoel. Neem contact met ons op voor een aantrekkelijke offerte.

Tijd voor een nieuwe cv-ketel?

U vermoedt dat uw woning in Berkel-Enschot een nieuwe cv-ketel behoeft. Maar hoe weet u dat dit inderdaad het geval is? Er zijn verschillende redenen om uw cv-ketel te laten vervangen. De duidelijkste is wanneer uw ketel defect is. Ook wanneer u regelmatig te kampen heeft met een storing is een nieuwe cv-ketel een goede optie. En hoe oud is uw ketel precies? Gemiddeld gaat een cv-ketel twaalf tot vijftien jaar mee. Na deze periode – en soms zelfs eerder – is het slim om uw huis in Berkel-Enschot te voorzien van een nieuwe cv-ketel. Niet alleen voorkomt u zo dat u in de kou zit, nieuwe ketels hebben ook een hoger rendement. U spaart hierdoor het milieu en verlaagt u energierekening. Een energiezuinige ketel kan waardeverhogend werken voor uw woning.

Werkwijze nieuwe cv-ketel Berkel-Enschot

Wanneer het om een nieuwe cv-ketel voor uw woning in Berkel-Enschot gaat, kiest u voor een partner die u kunt vertrouwen. Van der Lee Centrale Verwarming is die partner. Wij zijn specialist in bestaande en nieuwe cv-ketels in Berkel-Enschot en omgeving. Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt, komen we altijd langs in uw woning om uw cv-installatie te bekijken. Zo bieden we u altijd een oplossing op maat. Ook het onderhoud aan uw ketel nemen we graag uit handen. Van der Lee Centrale Verwarming is gevestigd in Esbeek, in de buurt van Berkel-Enschot. Wanneer uw nieuwe cv-ketel een storing heeft, zijn wij hierdoor snel ter plaatse. Van der Lee Centrale Verwarming is letterlijk dichtbij!

Nieuwe cv-ketel in Berkel-Enschot? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over Van der Lee Centrale Verwarming of over onze ketels? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Graag komen we bij u langs voor een advies op maat.

Informatie of offerte aanvragen

Naam*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*

Telefoonnummer

Uw bericht*