Cv-ketels

Van der Lee Centrale Verwarming is specialist op het gebied van cv-ketels. Schakel ons in voor het plaatsen of vervangen van uw cv-ketel, voor onderhoud en bij een defect of storing.

Een nieuwe cv-ketel

Een cv-ketel kopen doet u niet zomaar. Een goed advies speelt hierbij een belangrijke rol. Van der Lee Centrale Verwarming biedt u een oplossing op maat. We brengen een bezoek aan uw huis, bekijken uw huidige cv-installatie en gaan met u in gesprek over uw wensen en voorkeuren. Onze jarenlange ervaring met en kennis van cv-ketels zorgt ervoor dat we u goed kunnen adviseren en u kunnen wijzen op zaken waar u wellicht zelf nog niet aan had gedacht. Van der Lee Centrale Verwarming kijkt niet alleen naar uw cv-ketel, maar naar het hele pakket: van schoorsteen tot en met het leidingwerk. Zo bent u niet alleen verzekerd van een goed werkende cv-ketel, maar is uw hele cv-installatie in topconditie. Van der Lee Centrale Verwarming is dealer van Atag en Nefit.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw cv-ketel optimaal blijft werken en storingen te voorkomen, voert Van der Lee Centrale Verwarming tegen een laag bedrag periodiek onderhoud uit. Afhankelijk van uw ketel nemen we na één of twee jaar contact met u op om een onderhoudsafspraak te maken. U heeft hier zelf geen omkijken naar. Tijdens de onderhoudsafspraak kijken we de ketel volledig na. Eventuele defecten kunnen we als u dit wenst direct verhelpen en zwakke onderdelen kunnen we vervangen. Van der Lee Centrale Verwarming verzorgt al onderhoud bij meer dan 700 particulieren.

Service

Wanneer u een probleem heeft met uw cv-ketel, wilt u niet lang hoeven wachten op een oplossing. Van der Lee Centrale Verwarming is daarom in geval van nood 24 uur per dag bereikbaar. We lossen het probleem adequaat voor u op. Bij spoedgevallen helpen we u nog de zelfde dag, bij minder urgente storingen maken we hiervoor een afspraak.

Informatie of offerte aanvragen

Naam*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*

Telefoonnummer

Uw bericht*